Το blog απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να μεταφέρουν ένα ζωάκι στην μόνιμη οικογένεια τους, αλλά και σε φοιτητές, νέους ή άλλους ανθρώπους που σκοπεύουν να ταξιδέψουν και ενδιαφέρονται να μεταφέρουν μαζί τους ένα ζωάκι αφιλοκερδώς ή με κάποια μικρή συμβολή επί του εισιτηρίου ή της βενζίνης.

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Θα μεταφέρω και εγώ ένα ζωάκι αυτό το καλοκαίρι!

Εδώ και περίπου 1 χρόνο έχει δημιουργηθεί στο facebook η ομάδα
“Ταξιδέψτε συνοδεύοντας κάποιο ζωάκι - Travel With Pet” https://www.facebook.com/​groups/121925947889982/

Σκοπός της είναι να βρεθεί μεταφορά για ζωάκια που έχουν υιοθετηθεί σε διαφορετικά μέρη από αυτά που βρίσκονται. Δηλαδή μια φιλοζωική ή και ένας εθελοντής φιλόζωος δίνει για υιοθεσία κάποιο σκυλάκι ή γατάκι, αλλά το άτομο το οποίο θέλει να το υιοθετήσει βρίσκεται ας πούμε Λάρισα ενώ η φιλοζωική Θεσσαλονίκη. Σε αυτή τη περίπτωση ψάχνουμε να βρούμε κάποιον που θα κάνει αυτό το δρομολόγιο είτε με δικό του αμάξι είτε με κάποιο άλλο μέσο όπως τραίνο, λεωφορείο.
Η ομάδα απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να μεταφέρουν ένα ζωάκι στην μόνιμη οικογένεια τους, αλλά και σε φοιτητές, νέους ή άλλους ανθρώπους που σκοπεύουν να ταξιδέψουν και ενδιαφέρονται να μεταφέρουν μαζί τους ένα ζωάκι αφιλοκερδώς ή με κάποια μικρή συμβολή επί του εισιτηρίου ή της βενζίνης.

Θα μεταφέρετε και εσείς ένα ζωάκι αυτό το καλοκαίρι στο καινούργιο του σπίτι?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Free Homepage Translation

Αναγνώστες